top of page

Sertifisering Europeisk Matregion, Gårdsutsalg og Det Norske Måltid

Oppdatert: 2. nov. 2021

Onsdag 29 september signerte Grodt Matkultur sertifiseringen for Europeisk Matregion 2022, sammen med ett 20talls produsenter og vertskapsbedrifter i Rørosregionen.

Med sertifiseringen forplikter vi oss til å fremme Trøndelag som Matregion ,våre egne produkter og Matkulturen i regionen. I 2022 er Trondheim og Trøndelag tildelt European Region Of Gastronomy og dette er en stor mulighet til å vise oss frem både nasjonalt og internasjonalt. Vi gleder oss til å se hvilke muligheter dette gir.I påvente av at stabburet på gården skal bli utsalgssted, innreder vi nå ett rom i fjøset som skal fungere som utsalg og matkultur museum. Her vil vi selge spesielt vårt Flatbrød, samt samle og stille ut en del gammelt utstyr for matproduksjon og måltidshistorie. Utsalget vil bli åpent noen søndager og tidspunkt vil bli annonsert.

Mandag 4.10.21 offentliggjør Det norske Måltid finalistene i Årets kåring. Vi er spente på om Flatbrødet vårt går videre til finalen i kategorien Årets Bakst. På nettsiden detnorskemaltid.no kan du følge resultatet etter delfinalen.

Det er altså så utrolig mye spennende som skjer, og vi gleder oss til tiden fremover. Noen nye samarbeid vil også offentliggjøres etterhvert.


145 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentários


bottom of page